Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από την θεωρία στη πράξη

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι, μετά από απόφαση του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ, ξεκινάει νέος κύκλος εκπαιδευτικού προγράμματος προς τους φαρμακοποιούς για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου. Η απόφασή μας στηρίχθηκε στην ανάγκη εκπαίδευσης του σύγχρονου φαρμακοποιού και σε θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας του φαρμακείου, που δεν τα έχει διδαχθεί στη διάρκεια των σπουδών του.

Με κεντρικό τίτλο «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από την θεωρία στη πράξη», το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σεμινάριο, που θα διεξάγεται δια ζώσης σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, σε συνεργασία με τους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους. Εκπαιδευτής θα είναι ο σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Αλέξανδρος Δεληκούρας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων. Θα έχουν 6ωρη διάρκεια και θα περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και case studies.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτιστοποίηση της κερδοφορίας του φαρμακείου, με αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων του και την επιλογή κατάλληλης εμπορικής στρατηγικής.

Μέσω του ΙΔΕΕΑΦ και του Συλλόγου σας θα ενημερωθείτε το επόμενο διάστημα για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου στην περιοχή σας. Σας καλούμε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία παρακολούθησής του, κάτι που θα συμβάλει καθοριστικά στην απόκτηση επιχειρηματικών γνώσεων για το φαρμακείο σας.

Kατεβάστε το πρόγραμμα σε μορφή PDF

Σεμινάρια

Σεμινάριο στην Καλαμάτα
Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Σεμινάριο στη Μυτιλήνη
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Σεμινάριο στην Καστοριά
Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
Σεμινάριο στο Ναύπλιο
Κυριακή 28 Μαΐου 2023
Σεμινάριο στη Λαμία
Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Σεμινάριο στην Ξάνθη
Κυριακή 12 Μαρτίου 2023