Εκδηλώσεις

Διεθνής Έκθεση Εκπαιδευτικής & Σταδιοδρομίας

Η Διεθνής Έκθεση Εκπαιδευτικής & Σταδιοδρομίας θα είναι ανοικτή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και είναι η πρώτη έκθεση για την εκπαίδευση και την απασχόληση στην Ελλάδα.

Δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για σπουδές και απασχόληση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, και στους εκθέτες η δυνατότητα για ενημέρωση του ευρύ κοινού, δικτύου, για ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών, νεοσύλλεκτους μαθητές και εύρεση συνεργασιών και συμμαχιών.

Tags: 

Επιστημονική εκδήλωση "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ" στη Ρόδο

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.) έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ». Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, στη Ρόδο.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Βαγιωνάς       Δημήτριος Καραγεωργίου

Tags: 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με θέμα "Ασφάλεια Φαρμάκων" στα Χανιά

Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε στις 21/5/2014 συνάντηση στα πλαίσια του κύκλου επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα, το Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.). Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα τόσο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, όσο και των κατά τόπους Φαρμακευτικούς Συλλόγους. Η  επιστημονική εκδήλωση έγινε με την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων.

Tags: 

Επιστημονική εκδήλωση "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ" στα Χανιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.) έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ», την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων, στα Χανιά.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Βαγιωνάς         Δημήτριος Καραγεωργίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17:30 – 18:30 Προσέλευση - Εγγραφές

Tags: 

Subscribe to RSS - Εκδηλώσεις